Onafhankelijk financieel zorgverlener

Verzekeringen

Uw huis, auto, fiets,inboedel en alle andere kostbare bezittingen wilt u natuurlijk goed verzekeren. Maar ook juridisch advies (rechtsbijstand) bij dreigend ontslag, een burenconflict of een niet meewerkende leverancier. Ook op reis, uw caravan, camper of tent of schade aan derden kunt u prima verzekeren. Maar hoe doet u dat goed en voordelig?

Hierin zijn wij uw partner; wij vergelijken uw huidige verzekeringen met vele verzekeringsmaatschappijen in de markt. Met als voordeel voor u: de beste verzekering met de laagste premie. Schadevrije jaren die u opgebouwd heeft met uw autoverzekering nemen wij natuurlijk mee in de berekening.

Wij schrappen voor u de provisie. Omdat dit een precentage is van de premie vinden wij dit een vreemde manier van belonen van uw adviseur. Of wij voor u een woning van € 100.000,- verzekeren of € 500.000,- is voor ons dezelfde hoeveelheid werk. Toch levert provisie bij de duurdere woning meer op; niet bij Burger Financiële Diensten. Een vast maandtarief is onze beloning ongeacht de hoogte van de verzekeringspremie. Daar heeft u voordeel van!

 

Snel en eenvoudige werkwijze:

Wij inventariseren uw huidige polissen door bij u langs te komen of door het opsturen van kopieën naar ons. Dan gaan wij aan de slag met vergelijken van de beste oplossingen in de markt.

Wij presenteren u onze aanbieding en geven aan waar u kunt besparen.

Na uw akkoord sluiten wij uw nieuwe verzekeringen voor u af en zeggen uw huidige polissen op. Voor u dus geen rompslomp en papieren, wij ontzorgen u volledig!

Vul het contact formulier (pagina "contact") in en wij nemen contact met u op!

Of neem zelf contact op via tel: 06 - 10 90 49 85 of info@bufin.nl

 

 

Burger Financiële Diensten

Peter Burger
Telefoon: 06 - 10 90 49 85
E-mail: info@bufin.nl
E-mail: bufin@icloud.com


Postadres: 
Leliestraat 88
4461 PJ Goes

 

Schade? Klik hier