Pensioen/lijfrente advies

Uw pensioen beleeft roerige tijden. Mensen die nu pensioen genieten worden gekort en pensioenen worden niet geïndexeerd.

De pensioenfondsen halen hun dekkingsgraad niet en zeggen dat ze moeite hebben om aan hun toekomstige verplichtingen te voldoen. Daarbij speelt onze overheid ook nog een belangrijke rol.

Maar, hoe zit het met uw pensioen? Weet u hoe het er voor u uit ziet als u met pensioen gaat?

Of bent u al met pensioen en krijgt u nog een aanvulling uit een lijfrente?

Vele vragen over een moeilijke materie; het advies van Burger Financiële Diensten kan u helpen.

Met een helder rapport laten wij u zien hoe u er voor staat. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw situatie uitgebreid door. Hierdoor ontstaat voor u de nodige duidelijkheid en kunt u stappen ondernemen om uw financiële situatie zo optimaal mogelijk te maken en te houden.

Bij het uitkeren van uw lijfrente kunnen wij u helpen om een onafhankelijke vergelijking te maken om tot de hoogste uitkering te komen. Ook kijken we naar de vorm van uitkering, via een verzekeraar of via een bank?

Wat gebeurt er bij een onverhoopt overlijden? Hoe zit het fiscaal?
Allemaal belangrijke vragen die u zich kunt stellen bij een toekomstige uitkering van uw lijfrente.
Kortom; een goed advies aansluitend bij uw persoonlijke situatie is van groot belang. Neem contact met ons op voor uw op maat gesneden advies. 0113 - 22 99 88, info@bufin.nl of via het contact formulier op deze website.